Dyson opent shop-in-shop in Hudson’s Bay

Dyson Supersonic Op 19 september 2017 opent Dyson officieel de eerste beauty shop-in-shop in het Amsterdamse filiaal van Hudson’s Bay. Hiermee is Nederland het eerste Europese land waar Dyson permanent een shop opent op een Beauty-afdeling van een warenhuis. Direct hierna opent het concept ook in negen andere landelijke filialen van Hudson’s Bay. De shop-in-shops zijn zo ingericht, dat bezoekers de producten meteen kunnen testen om de Dyson-technologie direct te ervaren.

Bij de Dyson beauty shop-in-shop kan men terecht voor vrijblijvend product- en haaradvies, stylingtips en een mini blow-dry session met de innovatieve Dyson Supersonic™-haardroger op de Beauty-afdeling van Hudson’s Bay. Als bezoeker leer je alles over de wetenschap achter haar, de technologie en de beste stylingtips om je haardroger het best te gebruiken.

Om de eerste opening van het Amsterdamse filiaal te vieren, is er naast de Dyson beauty shop-in-shop tevens een tijdelijke Dyson Supersonic™ Hair Boutique op de damesetage. Hier zal dagelijks een bekende haarstylist stylingadvies geven en kan men genieten van een full blow-dry sessie met de Dyson Supersonic™-haardroger. Op 30 september zal Xelly Cabau van Kasbergen haarstyling advies geven. In de twee weken na de opening maken alle bezoekers kans op een persoonlijke workshop thuis door het posten van een perfect hairselfie met #dysonhair.

Op de woonafdeling van Hudson’s Bay is er ook de Dyson technologie shop-in-shop. Hier staan experts klaar om de nieuwste Dyson-technologie uit te leggen en worden bezoekers aangemoedigd de producten zelf te gebruiken in de shop. Zowel de Dyson Pure Hot+Cool™ Link-luchtreiniger als de Dyson snoerloze stofzuigers zullen gedemonstreerd worden.

Lees ook:SuperTrash the Gift Shop geopend op Amsterdam CS
Lees ook:Dyson introduceert Dyson SupersonicTM haardroger
Lees ook:AllSaints opent shop in shops in de Bijenkorf
Lees ook:Topshop opnieuw naar Nederland
Lees ook:SuperTrash opent ST Gift Shop op 30 november

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>