Schoonheidsslaapje met Soap

unnamedEerder lanceerde SOAP RECOMMENDS, het eigen label van SOAP TREATMENT STORE, al haar eerste ‘TAKE THE TREATMENT HOME’ collectie. Hiermee kunnen beautyliefhebbers nu ook thuis genieten van de professionele behandelingen van SOAP TREATMENT STORE. En, guess what? De tweede ‘TAKE THE TREATMENT HOME-box’ is nu een feit: meet de NIGHT FACIAL!

Schoonheidsslaapje
De nieuwe NIGHT FACIAL is all about waking up pretty. De nacht is namelijk hét moment dat de huid alle tijd heeft om zich te herstellen. Zo is de huid ‘s nachts zelfs 8 keer actiever dan overdag. En SOAP RECOMMENDS laat je graag optimaal profiteren van dit ultieme schoonheidsslaapje. In de NIGHT FACIAL vind je het innoverende NIGHT SERUM. Deze skinbooster versterkt het nachtelijke herstel- en vernieuwingsproces en hydrateert de huid to the max. Maar er is meer! Om het NIGHT SERUM nog beter zijn werk te laten doen, reinig je de huid vooraf secuur met de MMD CLEANSER. Deze lichte formule verwijdert make-up in een split second. Dat kan dankzij het ingrediënt ‘Poloxamer’, een hightech wonderstofje dat de huid supergrondig reinigt, maar ook zijdezacht is voor de ogen — mascara vliegt eraf!

Als fijn extraatje zit bij deze tweede box ‘TAKE THE TREATMENT HOME-box’ de all time favourite THE LEAVE ON BEAUTIFYING MASK — voor als je huid nog een extra shot voeding kan gebruiken!

Kant-en-klare beauty treatments
SOAP deelt haar kennis en ervaringen graag met iedereen en biedt met de ‘TAKE THE TREATMENT HOME-box’ kant-en-klare beauty treatments die je heel gemakkelijk – dankzij handige how-to’s op soaprecommends.com – thuis kunt uitvoeren. De producten uit een box zijn speciaal op elkaar afgestemd, maar ook afzonderlijk van elkaar te gebruiken óf te combineren met andere beauty producten.

Geïnspireerd op bestaande behandelingen
Net als haar voorganger is ook deze ‘NIGHT FACIAL’ geïnspireerd op bestaande behandelingen van SOAP TREATMENT STORE. Laat je de treatment dus liever door een pro uitvoeren of heb je een brandende vraag over de behandeling, dan kun je natuurlijk ook terecht bij een erkende SOAP-specialist in één van de vele vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven.

Hoogwaardige beauty producten
De producten van SOAP RECOMMENDS beloven expertise en knowhow. SOAP RECOMMENDS creëert al haar producten in nauwe samenwerking met haar laboratorium. SOAP RECOMMENDS heeft een eigen development team, samengesteld uit SOAP- specialisten, die de producten meermaals testen en – gebaseerd op hun ervaringen – beoordelen en goedkeuren. Zo ben je verzekerd van hoogwaardige beauty producten die garant staan voor een stralende huid.

NIGHT SERUM € 55,00
MMD CLEANSER € 28,95
TAKE THE TREATMENT HOME – BOX € 96,90

Lees ook:SOAP RECOMMENDS lanceert treatment voor thuis
Lees ook:SOAP TREATMENT STORE opent vijfde vestiging in Utrecht
Lees ook:La Mer presenteert de Treatment Lotion
Lees ook:Beauty trend: festival wenkbrauwen
Lees ook:Victoria’s Secret Amsterdam CS is open!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>