Colofon

Over Fashion.blog.nl
Fashion.blog.nl struint de leukste modefeestjes voor je af, doet verslag van modeshows, houdt trends in de gaten en schrijft pittige recensies over winkels, webshops, boeken, exposities en tv-programma’s. Fashion.blog.nl is kritisch en eerlijk en hoort graag hoe anderen over modezaken denken.

Fashion.blog.nl is opgericht in juli 2005 en werd van november 2006 tot april 2009 beheerd door Marieke Ordelmans. Daarna was de hoofdredactie in handen van Lynsey Dubbeld en vanaf 1 december 2009 voorziet Tess van Daelen de bezoekers van Fashion.blog van hun dagelijkse portie fashion news. Fashion.blog.nl is met gemiddeld 100.000 bezoekers één van de grotere, onafhankelijke modeblogs in Nederland.

Voor vragen, tips of persberichten kan contact opgenomen worden met: [email protected]


Over Blog Online
Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Inmiddels zijn er 100 verschillende blogs. Gemiddeld trekt het netwerk maandelijks zo’n 3,5 miljoen bezoekers. Zie deze pagina voor meer info over Blog.nl.

Adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Bel voor meer informatie 020-4459931. Of neem contact op via  [email protected]. Kijk ook op  http://blog.nl/top_advertenties.php