L’ORÉAL PROFESSIONNEL LANCEERT 3D REAL-TIME HAARKLEUR TRY-ON SERVICE

image003L’Oréal Professionnel is het eerste merk in de professionele haarverzorging industrie dat pioniert met een 3D real-time haarkleur try-on service in zowel de salon als de ”Style My Hair” app. De nieuwe 3D Augemented Reality technologie, gebaseerd op kunstmatige intelligentie, is nu beschikbaar in de App Store en is binnenkort te downloaden in de Android Store. Een prestatie van L’Oréal Professionnel in de weg naar het bieden van de beste en meest innovatieve consumentenbeleving. Met deze nieuwe ontwikkeling krijgt de consument toegang tot een diverse collectie inspirerende, trendy looks en een gemoderniseerde retail-omgeving in de salon.

Lees ook:EVA GREEN NIEUWE INTERNATIONALE AMBASSADRICE VOOR L’ORÉAL PROFESSIONNEL
Lees ook:Shoeby wint award voor Beste Winkelketen en Webshop van Nederland
Lees ook:Andrélon opent eerste Blow Dry Salon ter ere van nieuwe Deluxe lijn
Lees ook:Andrélon opent allereerste Blow Dry Salon in Hoofddorp
Lees ook:Cosmo Hairstyling heropent salon in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>