Shoeby wint award voor Beste Winkelketen en Webshop van Nederland

Gisteren won Shoeby tijdens de ‘Retailer of the Year Awards’ de award voor Beste Winkelketen en Beste Webshop in de categorie damesmode. Het Nederlandse concept ABN AMRO Retailer of the Year betreft een platform met verkiezingen voor en door retailers. Retailer of the Year is een retail-concept waarin verschillende awards worden uitgereikt, zoals; Beste Winkelketen, Webshop, Start-up, Retail Innovatie en Cross Channel. De verkiezing Beste Winkelketen van Nederland en Webshop Awards Nederland zijn één van de grootste consumentenverkiezingen van Nederland.

Dit onderzoek binnen de Nederlandse markt is een initiatief van Q&A Research & Consultancy in samenwerking met ABN AMRO en de media partners De Telegraaf en RetailTrends Media. Op basis van de stem van ruim 296.000 consumenten die ruim 400 retailers mochten beoordelen, had Shoeby haar nominatie verworven.

Categorie damesmode
Dit jaar zijn er wederom grote veranderingen in de categorie damesmode. Drie nieuwe genomineerden; Shoeby, MS Mode en H&M, waarvan Shoeby de nieuwe winnaar is. Net als vorig jaar bekleedt Miss Etam de tweede plek en C&A een vierde plaats. Shoeby scoort op alle aspecten beter en is daarmee de terechte winnaar. Op de service-gerelateerde aspecten scoort Shoeby zelfs boven de 8,5, een bijzondere prestatie. Deze bijzondere prestatie is zeker niet onbelangrijk in een branche waar online van grote invloed is.

Lees ook:Shoeby wint 3 awards tijdens ‘Retailer of the Year’
Lees ook:Olsen Twins grote winnaars CFDA Awards 2012
Lees ook:MARLOU VAN RHIJN IS BAZAARS NATIONAL WOMAN OF THE YEAR
Lees ook:SOPHIE HILBRAND IS BAZAARS NATIONAL WOMAN OF THE YEAR
Lees ook:Coiffure Awards 2015: Arjan Bevers is Hairdresser of the Year

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>