Andrélon opent eerste Blow Dry Salon ter ere van nieuwe Deluxe lijn

unnamed(18)Andrélon opent op donderdag 16 april om 10 uur haar deuren van de allereerste eigen Blow Dry Salon. Met deze Blow Dry Salon viert Andrélon de introductie van haar Deluxe lijn: luxe haarverzorgingsproducten van professionele kwaliteit. Topstylist Arjen Huffels en zijn team bieden verzorgende behandelingen aan tegen een toegankelijke prijs. Zonder knippen of kleuren loop je met een nieuwe look weer naar buiten.

Fleur Polman, brand manager van Nederlands grootste haarmerk Andrélon, kondigt met trots de opening van de allereerste salon aan. “Als nuchter Nederlands merk vinden wij het erg belangrijk om buitenlandse beautytrends toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen. In het buitenland zijn Blow Dry Salons al een fenomeen om vrouwen in korte tijd te voorzien van een nieuwe look door het haar alleen maar te wassen en föhnen. Met de Blow Dry Salon van Andrélon willen wij deze mogelijkheid ook bieden aan de Nederlandse vrouw. De introductie van onze nieuwe lijn, Andrélon Deluxe, is een bron van inspiratie voor deze Blow Dry Salon.”

Locatie Andrélon Blow Dry Salon:
Winkelcentrum Vier Meren
Marktlaan 166 Hoofddorp
Maandag t/m zondag geopend

Lees ook:Andrélon opent allereerste Blow Dry Salon in Hoofddorp
Lees ook:Salon B lanceert Nederlands eerste ‘Festival Hair Bar’ op Pinkpop
Lees ook:SALON B OPENT NIEUWE VESTIGING IN UTRECHT
Lees ook:Andrélon komt met Keratine Repair serie
Lees ook:L’ORÉAL PROFESSIONNEL LANCEERT 3D REAL-TIME HAARKLEUR TRY-ON SERVICE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>