Dr. Martens stores geopend in Rotterdam en Utrecht

unnamedAfgelopen periode heeft Dr. Martens niet één maar zelfs twee nieuwe winkels geopend. Op 8 september werd de winkel in Rotterdam feestelijk geopend en vorige week is ook de opening van de winkel in Utrecht gevierd. Zoals we van Dr. Martens gewend zijn onder begeleiding van passende muziek; Bella Hay heeft de gasten samen met collega DJs Rachel Green en Victor Pede getrakteerd op een avond vol verrassingen op het gebied van muziek.

Ook heeft Dr. Martens voor zowel de winkel in Rotterdam als in Utrecht een plaatselijke kunstenaar gevraagd een speciaal artwork te ontwerpen waarin de stad en Dr. Martens samen komen. De kunstenaars van De Strakke Hand hebben een artwork ontworpen voor de winkel in Utrecht en de bekende streetstyle artist Iwan Smit heeft het kunstwerk voor in de Rotterdamse winkel ontworpen.

Lees ook:Dr. Martens SS17 – Floral Clash & Paint Splatter
Lees ook:Ontwerpen Bas Kosters in Historisch Museum Rotterdam
Lees ook:J.C. Rags & D.e.p.t. onder één dak in nieuwe winkel in Utrecht
Lees ook:& Other Stories geopend in Utrecht
Lees ook:SYOU COFFEE ROUTE DOOR AMSTERDAM, ROTTERDAM EN UTRECHT

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Dr. Martens stores geopend in Rotterdam en Utrecht

  1. VergaderenUtrecht

    Gave winkel en de opening was erg gezellig! Esther

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>