Doutzen Kroes is de nieuwe Sylvie bij Hunkemöller

urlNa het plagen van de media, fans en klanten en een hoop geruchten, laten wij het eindelijk weten: het internationale topmodel Doutzen Kroes is de nieuwe merkambassadrice voor het lingeriemerk Hunkemöller. De collecties krijgen de naam “Doutzen’s Stories” en elke collectie vertelt wat over haar, of het nu gaat om haar lingerie, zwemkleding of haar eigen sportassortiment.

De nieuwe ambassadrice werd vanmiddag eindelijk onthuld tijdens een opwindend internationaal persevenement in het Hotel de Rome in Berlijn. Hunkemöller bleef iedereen tot op het laatste moment plagen met filmpjes en hints op de sociale media. Click hier.

Het evenement draaide om een prachtige show gepresenteerd door Philip Mountford, de CEO van Hunkemöller, waarin Doutzen eerst met een filmpje werd onthuld, gevolgd door het moment waar iedereen op zat te wachten: Doutzen op het podium. Het publiek vond het geweldig om haar in persoon te zien en was heel enthousiast over haar verschijning.

“Ik ben er ontzettend blij mee dat Doutzen onze nieuwe merkambassadrice is,” zei Philip Mountford. “Ze vertegenwoordigt precies onze merkwaarden en als internationaal topmodel kan ze ons merk wereldwijd meer bekendheid geven. Doutzen is een natuurlijke, stralende, prachtige, stijlvolle en natuurlijk heel sexy vrouw. In de komende twee jaar werken we met Doutzen samen aan de ontwikkeling van het merk.”

Alexandra Legro, Global Marketing & Communication Director bij Hunkemöller, presenteerde een opgenomen interview over “Her story”, waarin Doutzen op charmante wijze werd geïntroduceerd en waarin een beetje meer over haar verteld werd. Click hier: https://www.youtube.com/watch?v=recqcgAL_3k.

“We zijn echt trots dat Doutzen onze nieuwe merkambassadrice is geworden. Haar persoonlijkheid en passies zullen een totaal nieuwe koers inspireren voor onze producten en marketing. We gaan een paar heel unieke campagnes maken,”zegt Alexandra Legro.

Lees ook:Hunkemöller lanceert eigen app
Lees ook:Marlies Dekkers collectie voor Hunkemöller gelanceerd
Lees ook:Doutzen stories collectie by Hunkemöller instore & online verkrijgbaar
Lees ook:Sylvie opent nieuwe Hunkemöller winkel in Amsterdam
Lees ook:HUNKEMÖLLER LANCEERT ‘THE SYLVIE COLLECTION BY HUNKEMÖLLER’ IN PARIJS

1 Reacties // Reageer

One thought on “Doutzen Kroes is de nieuwe Sylvie bij Hunkemöller

  1. Erica de jong

    Ik shop vaker bij Hunkemoller en heb er alleen maar goede ervaringen mee! Tip als je ook eens wilt shoppen hier, maak gebruik van een van de kortingscodes via https://www.spydeals.nl/hunkemoller/kortingscode scheelt je veel geld!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>