HUNKEMÖLLER LANCEERT ‘THE SYLVIE COLLECTION BY HUNKEMÖLLER’ IN PARIJS

Sylvie HunkemollerHunkemöller presenteerde op vrijdag 28 juni 2013 ‘The Sylvie Collection by Hunkemöller’ in Parijs. Deze gelimiteerde collectie, ontworpen in samenwerking met Sylvie van der Vaart, werd middels een boekpresentatie gelanceerd in de vorm van een koffietafelboek met als thema Parijs. De metropool is de grote inspiratiebron voor het ontwerp van  deze collectie. Sylvie werd in haar ontwerpen gefotografeerd op verschillende locaties in Parijs. Auteur Sophie van der Stap schreef het verhaal. De collectie is vanaf 28 oktober in de Hunkemöller shops verkrijgbaar.

Bekijk de bijbehorende video.

Lees ook:Sylvie presenteert eigen lingerielijn én boek in Parijs
Lees ook:Sylvie opent nieuwe Hunkemöller winkel in Amsterdam
Lees ook:Hunkemöller lanceert eigen app
Lees ook:Marlies Dekkers collectie voor Hunkemöller gelanceerd
Lees ook:Sylvie van der Vaart schittert voor Hunkemöller op Berlijnse catwalk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>