Lil’ Amsterdam organiseert Past Present Parade

(foto: © Tycho Müller | Tycho's Eye Photography)

De tijd van kerstmarkthoppen is aangebroken en Amsterdam blijft dit jaar niet achter op de bekende Europese kerststeden. De meest centrale en creatieve markt van de stad vindt plaats op zaterdag 16 december 2017: de Past Present Parade van Lil’ Amsterdam in de Amstelpassage van Amsterdam Centraal. In lijn met het altijd bijzondere (winkel)aanbod van Lil’ Amsterdam vind je tijdens de Past Present Parade origineel entertainment en unieke presentjes in combinatie met het welbekende, nostalgische en onmisbare kerstgevoel.

Nostalgie ontmoet het creatieve heden
Lil’ Amsterdam is een vernieuwend en toegankelijk platform waar kunstenaars, modeontwerpers en jonge ondernemers hun talenten en producten presenteren. Kunst en cultuur komen samen in hartje Amsterdam: station Amsterdam Centraal. Een uitgelezen locatie voor een uitzonderlijke kerstmarkt.

Gedurende de Past Present Parade is er van alles te ontdekken: crazy carols, koek en cocktails, dansen bij de beats van getalenteerde dj’s en het geluid van denderende treinen. Laat een tattoo zetten, je toekomst voorspellen of je haren föhnen. Het aanbod van cadeaus is uniek: van Jasper Krabbé’s kunstwerken, kleding en exclusieve kerstbomen van Bas Kosters, tot zeldzame wodka’s van Grand Central Spirits.

Meer dan 30 hot spots presenteren hun verhalen en producten onder het genot van livemuziek, heerlijke happen, koek en zopie.

Openingstijden:
Zaterdag 16 december: 11.00 – 23.00 uur

Adres: Lil’ Amsterdam, Amsterdam Centraal Station (met je gezicht naar het station helemaal rechts) (Amsterdam Centraal Station)

Hou het programma in de gaten via Facebook: Lil’ Amsterdam

Lees ook:Victoria’s Secret Amsterdam CS is open!
Lees ook:Yolanthe zet nieuwe tattoo samen met zussen
Lees ook:Sylvie Meis beeindigt samenwerking met Hunkemöller
Lees ook:Modeshoppen op treinstation Leiden
Lees ook:Lady Gaga zet nieuwe tattoo in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>