Modeshoppen op treinstation Leiden

Het is geen PC Hooft, geen Kalverstraat en ook geen shopping mall. Toch gaat treinstation Leiden CS een kledingwinkel huisvesten. De Deense labels Vila en Pieces openen er 2 december hun deuren.

Dat we op een NS station een AH, AKO of Hema kunnen vinden, zal niemand verbazen. Maar hippe Deense modemerken? Toch kan je op station Leiden CS shoppen bij Vila en Pieces. Op 2 december 2009 openen de labels een multibrandstore waar je ook buiten de traditionele openingstijden terecht kunt. De winkel met kleding, schoenen, tassen en accessoires is namelijk dagelijks van 7 tot 22 uur open.

Bij winterse temperaturen is het natuurlijk prettig als je op het station nog snel een shawl of warme jas kunt scoren. Maar ook op uitgaansavonden is de stationswinkel van Vila en Pieces handig. Dan koop je daar nog snel even nieuwe schoenen of een trendy sieraad bij je outfit.

Op 2 december 2009 ontvangen de eerste honderd bezoekers die na half negen ’s ochtends de winkel Vila en Pieces op Leiden CS binnenlopen een top en jeans cadeau.

Op de foto: Pumps uit de najaarscollectie 2009 van Pieces

Lees ook:Sample Sale: Supertrash
Lees ook:EnYoi natuurlijke kleding
Lees ook:Schoenenfavorieten op je iPhone
Lees ook:Bestseller Megastore geopend in Arnhem
Lees ook:Lil’ Amsterdam organiseert Past Present Parade

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>