X BANK LANCEERT ONLINE SHOP

Amsterdams favoriete concept store, die zich exclusief richt op Nederlandse mode, kunst en design, breidt uit met een nieuwe website.

Op Donderdag 12 Oktober lanceerde conceptstore X BANK haar online shop. Deze webshop bevat een exclusieve selectie van de producten uit de 700m2 winkel gelegen aan de Spuistraat in Amsterdam. X BANK, waar enkel Nederlandse mode, kunst en design wordt verkocht, lanceert de shop met een exclusieve samenwerking met David Laport, ook vind je er een limited edition Daily Paper x X BANK swimwear collectie.

Na drie succesvolle mode seizoenen en een grote vraag van internationale gasten om producten te versturen, is de lancering de logische volgende stap. “X BANK was enkel beschikbaar voor de bewoners en bezoekers van Amsterdam, door middel van de e-store lancering kunnen wij internationale exposure en een podium bieden aan ons geweldige Nederlandse talent,” zegt eigenaar Liran Wizman.

X BANK begint de online winkel met een kleine selectie van populaire producten zoals de prachtige horloges ontworpen door Piet Hein Eek, een lamp van Bas Vellekoop, leren backpacks van TEYM en de X BANK producten zoals de denim baseball caps en badjas.

DAVID LA PORT x X BANK
Ontwerper David Laport, winnaar van de International Woolmark Prize Womenswear Europe 2017, heeft met het oog op het aankomende ‘Holiday Season’ een speciale capsule collectie ontworpen voor X BANK. Deze collectie bestaat uit een limited edition broek, rok & top gemaakt van zwart en zilverachtige ‘back flip’ pailletten. Exclusief verkrijgbaar online en in de winkel bij X BANK.

DAILY PAPER x X BANK
De swimwear collectie van Daily Paper voor X BANK bestaat uit een zwembroek voor mannen en een badpak voor vrouwen. Beide zijn ontworpen met een geometrisch patroon in een zomerse blauwe kleur en zijn hiermee de perfecte toevoeging voor een zonnige bestemming deze winter. Deze collectie is exclusief verkrijgbaar online en in de winkel bij X BANK.
Klik onderstaande link voor high res productshots

https://we.tl/FlOiaYsItM

Klik op onderstaande lin voor high res campagnebeeld: credits Duy Vo

https://we.tl/3KtNLkTZ14

X BANK
X BANK is ‘the vault of Dutch talent’. Een concept store en gallery ruimte dat enkel de beste Nederlandse mode, kunst en design verkoopt. De 700 m2 shopping experience in het centrum van Amsterdam, combineert innovatie met creativiteit en verkoopt maar liefst 180 Nederlandse labels. Een brede mix aan producten en stijlen dus, in verschillende prijsklassen, aantrekkelijk voor zowel lokaal als internationaal publiek. X BANK is onderdeel van het bekroonde Europe Hotels Private Collection,

Voor meer informatie en rechten vrij beeldmateriaal neem contact op met: Iconic Studios , Claire Slootheer,
Passeerdersgracht 17a telefoon: +31 630918839, e-mail: [email protected]

Lees ook:IKEA lanceert vijf nieuwe limited collecties in samenwerking met internationale topontwerpers
Lees ook:PUMA EN STREETWEAR BRAND DAILY PAPER LANCEREN COLAB
Lees ook:H&M start samenwerking met David Beckham
Lees ook:Nijntje sokken te koop bij Etiquette Clothiers
Lees ook:POP UP STORE HEMA X FAB.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>