Anna Nooshin lanceert verleidelijke lingerie collectie samen met Hunkemöller

urlHunkemöller zégt niet alleen een social brand te zijn, zij onderstrepen dit nu ook met hun eerste social influencer collectie. De Nederlandse lingerie specialist heeft voor deze zeer bijzondere collectie samengewerkt met de prachtige top blogger, vlogger, tv-presentator en auteur Anna Nooshin, die is gevestigd in Amsterdam.

De collectie vertegenwoordigt op perfecte wijze Anna Nooshin’s gevoel voor mode en is geïnspireerd op haar bruisende, maar toch ondernemende levensstijl. Anna is niet alleen het gezicht van de collectie, ook haar verfijnde smaak en haar persoonlijke interpretatie van schoonheid en kracht is terug te vinden in de collectie:

“Ik geloof dat het zijn van een vrouw over contrasten gaat, zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid en het gevoel geïnspireerd te worden door de wereld om je heen. Mijn doel voor deze collectie is om je sexy en sterk voelen, met fraaie details, delicate veters en de beste materialen die we konden vinden. Ik wil alle vrouwen het gevoel geven alsof er niets is dat je zou kunnen stoppen bij het najagen van je dromen. ”

De collectie biedt verschillende body’s in fijn kant, verleidelijke lingerie sets met speelse bandjes en een verfijnde nachtkleding set, met een top, kimono en broek, welke bijna te mooi en heerlijk is om het alleen thuis te dragen.

Lees ook:Anna Nooshin lanceert swimwear collectie met Hunkemöller
Lees ook:Okselhaar is oké in And Other Stories campagne
Lees ook:NIEUW DAMESMODELABEL CVRD LANCEERT ALLEREERSTE COLLECTIE
Lees ook:Modström presenteert herfstcollectie met drie uiteenlopende thema’s
Lees ook:Fashion.blog loves: de la Maison Nouvelle black swan fall winter 2016 collectie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Anna Nooshin lanceert verleidelijke lingerie collectie samen met Hunkemöller

  1. Erica de jong

    Ik shop vaker bij Hunkemoller en heb er alleen maar goede ervaringen mee! Tip als je ook eens wilt shoppen hier, maak gebruik van een van de kortingscodes via https://www.spydeals.nl/hunkemoller/kortingscode scheelt je veel geld!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>