Modström presenteert herfstcollectie met drie uiteenlopende thema’s

Het populaire Deense modelabel Modström laat in haar herfstcollectie een spannende mix zien met drie uiteenlopende thema’s.

Zacht luxe materialen, dierenprints en verfijnde breisels in vrouwelijke silhouetten vormen de basis in de eerste collectiereeks. De looks zijn comfortabel en gemakkelijk te dragen op de verschillende momenten van de dag.

In de tweede serie draait het om geometrie met sportieve details als tegenhanger. De sporty details hebben de kenmerkende Scandinavische look: minimalistisch met clean shapes en verfijnde grafische opdrukken. De musthave van het seizoen, de sweater, komt in vele gedaantes terug.

De wereld van bondage is de inspiratiebron voor het derde thema. Contrast is het codewoord in deze serie met transparante materialen, sexy cut outs en geraffineerde edgy details, in diverse zwarttinten. Key styles zijn op en top vrouwelijk met onder meer een leren jurk en top en spannende dessins geïnspireerd op slangen.

Lees ook:MODSTRÖM VERWELKOMT DE NATUUR IN HAAR PRE-FALL COLLECTIE
Lees ook:We love de voorjaarscollectie van Primark!
Lees ook:Hunkemöller viert Valentijnsdag met de speciale Fifty Shades Darker by Coco de Mer collectie
Lees ook:De zomercollectie van IKKS
Lees ook:ANECDOTE OPENT TIJDELIJKE BOETIEK IN MAASTRICHT

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>