Okselhaar is oké in And Other Stories campagne

Lingerie shoots zijn de meest intieme verhalen die een indruk geven van hoe men het ideale vrouwenlichaam ziet. Met een AW/15 lingerie collectie vol delicaat kant en zachte zijde wil & Other Stories bredere visie bieden op traditionele schoonheid. Voor vrouwen, door vrouwen, over lingerie Lingerie is een geliefd onderdeel uit de collectie van & Other Stories. Het assortiment bestaat onder meer uit bh’s, slips, hemdjes en bodies die ieder seizoen aansluiten bij de inspiratie en het kleuren palet van de ready-to-wear collecties. Klanten vinden lingerie in dezelfde kleuren als de kledingstukken. Voor AW/15 presenteert & Other Stories een vrouwelijke lingerie lijn; uitgevoerd in pastel roze, kastanjebruin, zwart, fel rood en spirit animal prints die ook te vinden zijn in de ready-to-wear collectie en de bijhorende accessoires. Sinds de lancering in 2013 vertelt & Other Stories haar verhaal door diversiteit in leeftijd, etniciteit en persoonlijkheid te tonen. Wanneer het op lingerie aankomt, realiseert zij het belang om een andere aanpak te gebruiken. Door littekens, tatoeages, lichaamshaar en moedervlekken te laten zien in plaats van ze te camoufleren, onderstreept & Other Stories dat het ideale vrouwen lichaam uniek is. Drie lingerie stories zijn gecreëerd met het doel een andere visie op het vrouwen lichaam te laten zien. De story, gefotografeerd in het Stockholm Atelier door Hedvig Jenning, portretteert diverse en zelfverzekerde vrouwen, ieder op hun gemak en ver weg blijvend van doordachte poses. De vrouwen in de lingerie foto’s zijn Helin Honung, blogger en yoga enthousiast, Kelsey Lu McJunkis, cellist en model, en Ida jagerfelt, copywriter.

De lingerie uit deze story is verkrijgbaar in de winkels en op stories.com. Prijzen variëren van €29 voor een soft-bh en €15 voor een kanten slip tot €45 voor een doorzichtige body en €55 voor een zijden hemdje.

 

Lees ook:& Other Stories kondigt SS’16 co-lab collectie met Rodarte aan
Lees ook:& Other Stories presenteert co-lab collectie met visual artist Shoplifter
Lees ook:& Other Stories introduceert co-lab collectie Sadie Williams
Lees ook:& Other Stories presenteert tweede co-lab collectie met Vans
Lees ook:& Other Stories lanceert co-lab collectie van Ada Kokosar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>