Anna Nooshin lanceert swimwear collectie met Hunkemöller

Na het succes van de eerste verleidelijke lingerie collectie van Anna Nooshin voor Hunkemöller hebben Anna en Hunkemöller een prachtige swimwear collectie ontworpen. Anna Nooshin is blogger, vlogger, tv-presentatrice, auteur en is ook een echte wereldreiziger. Anna is een vrouw van de wereld en gaat geen enkel buitenlands avontuur uit de weg. Om deze reden heeft Anna haar eerste speciale swimwear collectie ontworpen met Hunkemöller.

Deze swimwear collectie vertegenwoordigt Anna Nooshin’s gevoel voor mode en haar bruisende reisavonturen. De collectie is geïnspireerd op stoere Western invloeden die refereren aan Anna’s mooiste travel avonturen. De bloemenbroderie in de collectie zijn de geborduurde bloemen die veelal op rodeo shirts worden geborduurd. Ook de franjes in de afwerking zijn geïnspireerd op zomerse festivals en bohemian roadtrips. Natuurlijk is Anna Nooshin naast reislustig ook een toonbeeld van fashion en daarom heeft de collectie ook high fashion details zoals high waist, lace up details en komt dé key color van Spring Summer 2017, vurig bordeaux ook terug in de collectie. Tevens komt de hoog opgesneden bikini met een tekst voor in de collectie als ultieme knipoog naar summer 2017!

De Anna Nooshin Swim collectie is vanaf 10 februari 2017 online verkrijgbaar en vanaf 15 februari instore. De prijzen variëren van €14,99 tot €49,99. De collectie is verkrijgbaar in een kleinere fitting voor de bottoms variërend van XS – XL en is tevens in een grotere cupsize verkrijgbaar van A-F.

Lees ook:Hunkemöller lanceert eigen app
Lees ook:Marlies Dekkers collectie voor Hunkemöller gelanceerd
Lees ook:Anna Nooshin lanceert verleidelijke lingerie collectie samen met Hunkemöller
Lees ook:Doutzen stories collectie by Hunkemöller instore & online verkrijgbaar
Lees ook:HUNKEMÖLLER LANCEERT ‘THE SYLVIE COLLECTION BY HUNKEMÖLLER’ IN PARIJS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>