Saks OFF 5TH opent op 23 november in Amsterdam

Saks OFF 5TH Beeld AmsterdamHet winkelconcept Saks OFF 5TH opent op donderdag 23 november 2017 om 13.00 uur de tweede winkel in Nederland. Na de succesvolle opening in september in Rotterdam volgt nu een winkel in het hart van Amsterdam. Saks OFF 5TH opent in het winkelcomplex de Kalvertoren. Het onderkomen van Saks OFF 5TH bestaat uit twee verdiepingen, verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping, met een winkeloppervlakte van meer dan 3000 vierkante meter. Saks OFF 5TH biedt klanten een grote en veranderende selectie van merken en producten uit alle prijssegmenten. Klanten kunnen bij Saks OFF 5TH producten vinden die een paar euro kosten, maar ook designmerken voor een korting die kan oplopen tot 60%.

Lees ook:Grand opening Forever 21 BEURSTRAVERSE ROTTERDAM
Lees ook:FOREVER 21 opent eerste winkel in Amsterdam op 19 april
Lees ook:Saks OFF 5TH opent eerste winkel in Nederland
Lees ook:Nieuw winkelconcept Saks OFF 5TH opent eerste store in Nederland
Lees ook:Forever 21 heeft vandaag haar tweede winkel in Nederland geopend!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>