Grand opening Forever 21 BEURSTRAVERSE ROTTERDAM

180508-Forever21 F15 8-63f796-large-1443429123Forever 21 opent haar tweede winkel in Nederland! De grand opening is gepland op zaterdag 17 oktober om 09.00 uur. De eerste 300 bezoekers ontvangen een giftcard ter waarde van € 21 euro!

“Van onze Nederlandse klanten krijgen wij zulke geweldige reacties dat we ons heel erg verheugen op de opening van onze tweede winkel,” aldus Linda Chang, Forever 21 Vice President of Merchandising. “We kijken er enorm naar uit om een grote collectie betaalbare fashion naar het Rotterdamse publiek te brengen.”

De winkel aan de Beurstraverse, ook wel de “Koopgoot” genoemd, biedt klanten een grote selectie kleding over ruim 1.700 vierkante meter winkeloppervlak. Naast Forever 21® kleding en accessoires zal de winkel ook haar andere merken verkopen, zoals Forever 21 Contemporary, Forever 21 MEN™, Forever 21 Girls™ maar ook Forever 21® denim en lingerie.

Lees ook:Forever 21 heeft vandaag haar tweede winkel in Nederland geopend!
Lees ook:FOREVER 21 opent eerste winkel in Amsterdam op 19 april
Lees ook:Feestelijke opening H&M Rotterdam op vrijdag 17 oktober
Lees ook:Saks OFF 5TH opent op 23 november in Amsterdam
Lees ook:Forever 21 Amsterdam beleeft geslaagde VIP opening

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>