Saks OFF 5TH opent eerste winkel in Nederland

jpegVandaag opent HBC de eerste Saks OFF 5TH-vestiging en de tweede Hudson’s Bay-vestiging in Nederland, beide in hetzelfde gebouw in Rotterdam. Tegen het einde van dit jaar zal HBC twee Saks OFF 5TH- en tien Hudson’s Bay-vestigingen in Nederland hebben geopend. Met de lancering toont HBC niet alleen zijn commitment aan de Nederlandse markt; de opening van de nieuwe winkel maakt deel uit van de Europese organische groeistrategie van het concern.

Saks OFF 5TH is een premium-off-price-winkelconcept dat een ongeëvenaarde combinatie van exclusieve merken tegen sterk gereduceerde prijzen aanbiedt, in een moderne, eigentijdse winkelomgeving. Door het gevarieerde en wisselende aanbod is ieder bezoek aan Saks OFF 5TH een onvergetelijke ervaring. Het assortiment van Saks OFF 5TH bestaat naast dames-, heren- en kindermode uit footwear, accessoires en homestyling-producten.

Wolfgang Link, CEO HBC Europe, vertelt: “Bij HBC zijn we gericht op het bedienen van meerdere klantsegmenten. Hudson’s Bay is een premium warenhuis, terwijl Saks OFF 5TH een premium-off-price-keten is – twee verschillende concepten met elk een unieke winkelervaring.” Hij vervolgt: “We zijn dankbaar voor de positieve ontvangst door het Nederlandse publiek. Het assortiment en de inrichting van onze vestigingen zijn specifiek afgestemd op het lokale winkelpubliek. We zijn erg blij dat we het off-price-concept van Saks OFF 5TH in Nederland mogen introduceren en blijven het aantal Hudson’s Bay-vestigingen verder uitbreiden.”

Wayne Drummond, President Saks OFF 5TH Europe, voegt toe: “Met Saks OFF 5TH krijgt het winkelpubliek toegang tot premium merken en opkomende labels voor gereduceerde prijzen. Al onze vestigingen bevinden zich op A-locaties in de grote steden en het wisselende aanbod zorgt ervoor dat er altijd iets nieuws te ontdekken valt. Ons premium-off-price-winkelconcept is al erg populair in de Verenigde Staten en onlangs hebben we in Duitsland vijf nieuwe vestigingen geopend. Het is geweldig dat we onze unieke winkelervaring nu ook in Nederland kunnen aanbieden.”

Over Saks OFF 5TH
Saks OFF 5TH, onderdeel van HBC Europe, is een innovatief premium concept met off-prijzen in het hart van de stad. Saks OFF 5TH biedt een breed scala aan premium designer merken en nieuwe labels voor gereduceerde prijzen in een warme en exclusieve winkelsfeer. Bezoek www.saks-off-5th.nl voor meer informatie.

Lees ook:Nieuw winkelconcept Saks OFF 5TH opent eerste store in Nederland
Lees ook:Saks OFF 5TH opent op 23 november in Amsterdam
Lees ook:Hudson’s Bay company maakt locaties eerste vier winkels in Nederland bekend
Lees ook:Jack Guinness eerste mannelijke ambassadeur
Lees ook:MODEFABRIEK EN CODE MAGAZINE INTRODUCEREN NIEUW MANNENMODE-PLATFORM ‘STYLE MATTERS’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>