VICTORIA BECKHAM LANCEERT TWEEDE CAPSULECOLLECTIE IN SAMENWERKING MET ESTÉE LAUDER

Een modieuze, kleurrijke collectie die ultieme luxe uitstraalt. Helemaal op maat van de moderne vrouw. Vanaf oktober 2017 is de NIEUWE make-upcollectie van Victoria Beckham x Estée Lauder verkrijgbaar. Na het wereldwijde succes van de eerste lijn maken tien topproducten een comeback in het komende herfst- en winterseizoen, aangevuld met achttien nieuwe producten.

Lees ook:H&M start samenwerking met David Beckham
Lees ook:Yves Saint Laurent lanceert Forever Youth Liberator collectie
Lees ook:David Beckham toont sportlichaam in parfumcommercial
Lees ook:Liu Jo lanceert eerste parfum
Lees ook:David Beckham komt met onderbroekenlijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>