Liu Jo lanceert eerste parfum

Liu Jo heeft een eerste eigen parfum gelanceerd. Lui Jo, een delicaat fruitig Oosters eau de parfum, die schitterende kostbare bloemen uitstraalt. Met een toets van lychee en framboos en de glamoureuze nagloed van gepolijste patchoeli, jasmijn en ylangylang. Een chique geur voor moderne vrouwen.

De Lui Jo vrouw is hedendaags. Een natuurlijke schoonheid, die charme op topniveau uitstraalt. Sexy maar onbezorgd. Vonken alom wanneer zij de kamer binnenstapt. Hoofden worden omgedraaid, want iets aan haar is al even schitterend en mooi als het licht zelf. Liu Jo’s eerste parfum is een verrukkelijk verlichtende geur vol luchthartig charisma die perfect aansluit bij de Liu Jo vrouw. Het fotografenduo Claudia en Ralf Pülmanns fotografeerde LIU•JO Eau de Parfum’s close-up reclamecampagne met Natallia Krauchanka als model.

Verkrijgbaar vanaf € 49,95.

 

 

Lees ook:Haley Bennett nieuw gezicht van Chloé eau de parfum
Lees ook:Addy van den Krommenacker lanceert eerste parfum
Lees ook:Pink for Her
Lees ook:Miss Dior lanceert Miss Dior Blooming Bouquet parfum
Lees ook:Nieuwe geur Salvatore Ferragamo: Signorina

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>