David Beckham toont sportlichaam in parfumcommercial

Het gaat David Beckham de laatste tijd erg voor de wind. Nadat twee weken geleden zijn eerste dochtetje Harper werd geboren, werd vandaag onthuld dat David Beckham een samenwerking met H&M start. En alsof dat nog niet genoeg is, lanceert Beckham tevens een nieuwe geur. Het parfum genaamd Homme by David Beckham is nu verkrijgbaar en uiteraard werd er een fijne commercial opgenomen bij de nieuwe geur (zie hierboven).

Lees ook:Bottega Veneta lanceert Pour Homme Parfum
Lees ook:Beyoncé lanceert eerste eigen parfum ‘Heat’
Lees ook:Haley Bennett nieuw gezicht van Chloé eau de parfum
Lees ook:Glansrol voor David Beckham in nieuwe H&M campagne
Lees ook:Leighton Meester in nieuwe Vera Wang parfum commercial

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>