David Beckham komt met onderbroekenlijn

David Beckham werkt aan zijn eigen ondergoedlijn. Dat meldt Daily Mirror op haar website. Na jarenlang het gezicht te zijn geweest voor het ondergoed van Armani is David nu van plan zelf een poging tot ontwerpen te wagen. Naar verluidt moeten de eerste onderbroeken van de Engelse voetballer volgend jaar in de winkels liggen.

Volgens Daily Mirror besloot David zich op een eigen lijn te richten doordat zijn vrouw Victoria Beckham zo veel succes heeft met haar eigen modelijn. David zou er ook over denken om verzorgingsproducten (zoals vochtinbrengende crèmes) onder zijn eigen naam te lanceren.

Of het nieuws klopt, moet nog blijken. David Beckham heeft zelf namelijk nog niet officieel op het bericht gereageerd. Het nieuws van enkele maanden geleden, dat David een eigen modelijn zou lanceren, bleek bovendien ook niet te kloppen.

Lees ook:Zoon David Beckham is zijn grootste fan
Lees ook:David Beckham voor H&M – Eerste campagnefoto
Lees ook:David Beckham gaat mannenlijn ontwerpen
Lees ook:David Beckham toont sportlichaam in parfumcommercial
Lees ook:Derde campagne van David Beckham voor Armani

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>