Fabienne Chapot neemt je deze zomer mee naar PARADISE

unnamedHoewel de donkere winterdagen nog niet voorbij zijn, is Fabienne Chapot’s nieuwe PARADISE-collectie alsof je in een warmere, lichtere – en bovenal betoverende wereld stapt. Het is de perfecte belofte voor de lente en zomer van 2018, en een opvallend vrouwelijke interpretatie van het komende seizoen. De collectie is vanaf vandaag instore en online verkrijgbaar.

Verdeeld over twee thema’s die van vroege lente naar hoge zomer in elkaar overlopen, brengt deze collectie onweerstaanbare old-school glamour zoals we die kennen uit het Hollywood van de jaren ’50.

Lazy Lagoon is als een zomerse bries met levendige prints op soepele jurken, off-the-shoulder tops, strak gesneden broeken met korte jasjes, shirts en shorts – in typische 1950s silhouetten en fits. De kleuren zijn diep tropisch, een compleet scala aan blauw- en groentinten – met af en toe een hint van leopard. De prints zijn een paradijselijk eiland aan flora en fauna.

Hollywood Heat spettert met een moderne kijk op vintage Hollywood, met iconische, bijna popart achtige prints van kreeften en papaja’s – tegen een achtergrond van supervrouwelijke silhouetten en zachte, zijdeachtige materialen. Blote schouders, knielange rokken, een 7/8 broek, kapmouwtjes en lange jurken omhelzen de glamour van de late jaren ’50 en zijn perfect om wat old-school allure toe te voegen aan het zomerseizoen.

Accessoires en schoenen staan centraal met Chapots populaire slide loafers, espadrilles en sandalen, die zijn uitgewerkt met eigenzinnige toekans en palmbomen van kralen of prints van kreeften en papaja’s. Kleinere tassen komen in zowel neutrale als felle kleuren en zelfs met handgeschilderde prints passend bij de kleding.

Lees ook:Fabienne Chapot presenteert kleurrijke zomercollectie 2018
Lees ook:Weekday presenteert zomercollectie 2017
Lees ook:Jetpaq SS15 kids collectie
Lees ook:Givenchy lanceert campagne lente/zomer 2010
Lees ook:Primark brengt ode aan exotische carnavals

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>