Jetpaq SS15 kids collectie

unnamedCowboys, stoere paarden, saloon-deuren en pistolen… Dat is het thema van JETPAQ’s nieuwe collectie! Een lente vol ontdekkingstochten en een zomer vol gevechten (met water natuurlijk). Ga jij mee met ons op avontuur?

De collectie is, zoals elke JETPAQ collectie, gemaakt om vies te worden, om in het zand te spelen, in de modder te stampen en om in bomen te klimmen. Omdat alle items handmatig geverfd en handmatig gezeefdrukt zijn, kan het tegen een stootje en is elk item uniek.

Met stoere kleuren, fel gele details en leren zakjes zijn de JETPAQ kids klaar voor deze lente! Kleuren als off-white, zee blauw, diep donkerblauw en fluo geel maken de look fris en stoer en dat natuurlijk in combinatie met JETPAQ’s speciale prints.

Lees ook:GRENZELOOS SPELEN EN DROMEN MET SCAPA SPORTS KIDS
Lees ook:Stijlvol op reis met een Pampa Bag
Lees ook:Kleur bekennen
Lees ook:KARL LAGERFELD INTRODUCEERT “KARL ROBOT” CAPSULE COLLECTIE VOOR LENTE 2016
Lees ook:MBYM GAAT DEZE HERFST VOOR ‘THE SOFT TOUCH’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>