Weekday presenteert zomercollectie 2017

unnamed(14)Voor de zomer 2017 lanceert Weekday een nieuwe collectie, geïnspireerd op het werk van fotograaf Jackie Nickerson. Met een mix van prints en losse silhouetten, is dit een eclectische maar minimalistische expressie voor de zomer. De invloed van Nickerson’s krachtige beeldtaal weerspiegelt zich in de gedrapeerde trompe-l’oeil prints en de relaxte silhouetten. Als finishing touch is duurzame badkleding aan de collectie toegevoegd, uitgevoerd in dezelfde kleurrijke prints.

De collectie is verkrijgbaar vanaf 23 maart 2017 in de winkels en online.

Lees ook:H&M LANCEERT ‘ALL FOR CHILDREN’-COLLECTIE MET KIDS OP DE CATWALK
Lees ook:Primark toont gevarieerde badmode voor zomer 2014
Lees ook:Etiquette Clothiers introduceert Loungewear
Lees ook:The Weeknd gaat samenwerking aan met H&M
Lees ook:Fabienne Chapot neemt je deze zomer mee naar PARADISE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>