SHOEBALOO opent een mega outlet op de P.C. Hooftstraat

Vanaf dinsdag 30 januari zal het filiaal van SHOEBALOO op de P.C. Hooftstraat zich transformeren tot een tijdelijke mega outlet. De winkel, met het kenmerkende futuristische interieur, wordt namelijk verbouwd. Om deze reden zal gedurende de maand februari een korting gelden van 70% op de gehele collectie schoenen en tassen (andere filialen uitgesloten).

Na 15 jaar is het tijd voor SHOEBALOO om de winkel op de P.C. Hooftstraat te voorzien van een ander uiterlijk. Hiermee zal het spaceship (refererend naar het interieur van de winkel) de stad gaan verlaten en plaatsmaken voor een vernieuwde boetiek. De outlet start op dinsdag 30 januari om 10:00 uur en loopt door tot en met eind februari waarna de verbouwing van start zal gaan. Tot en met zondag 28 januari zal de huidige collectie nog verkocht worden in de winkel.

Lees ook:Oilily opent eerste winkel
Lees ook:SHOEBALOO’s pop-up outlet
Lees ook:Batavia Stad Fashion Outlet lanceert dagelijkse Shopping Shuttle vanaf Amsterdam centrum
Lees ook:L’OREAL NEDERLAND OPENT OUTLET STORE
Lees ook:Rolex Boutique Amsterdam geopend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>