Oilily opent eerste winkel

oilily storeOilily is terug in het straatbeeld. Het Nederlandse modemerk dat in 1963 is opgericht door Willem en Marieke Olsthoorn, opent deze week de deuren van haar eerste winkel sinds 2009. De winkel is te vinden in Batavia Stad, een fashion outlet met mooie merken waar Oilily een goede aanvulling op is.

De opening van Oilily’s winkel in Batavia Stad komt niet uit de lucht vallen, het merk breidde haar verkooppunten begin dit jaar al uit door samenwerkingen aan te gaan met nieuwe agenten in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Een winkel in Batavia Stad is een van de volgende stappen die het merk heeft ondernomen om uit te bouwen in Europa. Wat betreft Oilily is de opening van haar winkel de eerste van meer die zullen volgen.

Omdat Oilily wil dat merkbeleving centraal staat in de winkel, is het interieur van de winkel door Oilily’s eigen designteam vormgegeven. Kroonluchters vol met bloemen, schappen gesneden uit het mooiste hout en gouden details zorgen ervoor dat de collectie nog mooier uitkomt.

Oilily nodigt iedereen uit om langs te komen in de winkel tijdens de housewarming party op 14 tot en met 16 augustus. Om er een extra groot feest van te maken, krijgt iedereen ook nog eens 20% korting bovenop het totale aankoopbedrag.

Oilily Outlet Store – Bataviaplein 462 – Batavia Stad Fashion Outlet – Lelystad – Nederland
Openingstijden: ma – vr 10:00 – 18:00, za – zo 10:00 – 19:00

Lees ook:Oilily opent Pop-Up Store in Amsterdam
Lees ook:Oilily zoekt ‘oude’ campagnemeisjes
Lees ook:Batavia Stad Fashion Outlet lanceert dagelijkse Shopping Shuttle vanaf Amsterdam centrum
Lees ook:Oilily is terug en klaar voor de toekomst
Lees ook:Oilily lanceert nieuwe stationery collectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>