Batavia Stad Fashion Outlet lanceert dagelijkse Shopping Shuttle vanaf Amsterdam centrum

Shopping ShuttleBatavia Stad Fashion Outlet laat vanaf 1 juli dagelijks een Shopping Shuttle van Amsterdam centrum naar het centre in Lelystad rijden. Dit draagt bij aan een betere service en bereikbaarheid. De directe busverbinding maakt het voor toeristen en modeliefhebbers in en rondom Amsterdam nu nog aantrekkelijker om een dag in Batavia Stad Fashion Outlet te gaan shoppen. In Batavia Stad Fashion Outlet zijn 250 grote internationale modemerken te vinden met kortingen tot 70%.

Een retourticket voor de shuttle bus is € 15,- en verkrijgbaar in de bus. ‘s Ochtends om 10.00 uur vertrekt de bus (opstapplaats voor hotel Park Plaza Victoria) en om 15.00 uur gaat deze weer retour. Meer informatie is te vinden op www.bataviastad.nl.

Lees ook:Oilily opent eerste winkel
Lees ook:Crazy Days in Outlet Maasmechelen
Lees ook:Dit weekend: prijzenregen in Batavia Stad
Lees ook:Oger Donna opent pop-up outlet in Den Haag
Lees ook:Drie nederlandse outlets zijn meer dan genoeg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>