KARL LAGERFELD viert Nederlandse lancering van eerste fashion sieraden collectie

unnamed
Deze week werd voor het eerst de sieradenlijn van KARL LAGERFELD in Nederland gepresenteerd. In aanwezigheid van een select gezelschap pers en influencers werd op de bovenste verdieping van het warenhuis Hudson’s Bay tijdens een ontbijt in Restaurant Naracat exclusief de eerste collectie getoond.

De KARL LAGERFELD fashion sieraden collectie weerspiegelt de stijl van het modemerk: Parisian-chic met een edgy twist. Zijn beroemde kat genaamd Choupette is één van de muzes van de collectie en terug te vinden in vele designs. Kettingen, armbanden, ringen en oorbellen zijn voorzien van een gouden of rhodium plating en te herkennen aan iconische Swarovski kristallen, klassieke parels, rock-chique studs, stoere schakels en glinsterende bedeltjes.

De collectie is onderverdeeld in drie thema’s:

Ikonic
Gekenmerkt door een rock-chic, moderne stijl met een eigen uitstraling die terugkomt in gepersonaliseerde bedeltjes, asymmetrische kettingen, ear jackets en vrouwelijke hangers.

Klassic Karl
Designs geïnspireerd door Karl’s handgeschreven handtekening en zijn beroemde kat Choupette met Swarovski kristallen en parels.

Essentials
Elegante en sophisticated sieraden met een edgy twist. Stuk voor stuk key pieces met kristal ingelegde schakels, ear crawlers die zijn geschikt voor elke gelegenheid.

Net als de ready-to-wear en accessoire lijn zal de fashion sieraden collectie van Karl Lagerfeld twee keer per jaar verschijnen.
De prijzen variëren van €50 tot €600.
De collectie is verkrijgbaar via karl.com en exclusief te koop bij Hudson’s Bay.

Lees ook:Opel Corsa en Choupette poseren voor Karl Lagerfeld
Lees ook:KARL LAGERFELD INTRODUCEERT “KARL ROBOT” CAPSULE COLLECTIE VOOR LENTE 2016
Lees ook:Karl Lagerfeld sports Zalando
Lees ook:Karl Lagerfeld x My Little Pony
Lees ook:Karl Lagerfeld hoofdredacteur Metro (Bekijk de editie hier)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>