Karl Lagerfeld hoofdredacteur Metro (Bekijk de editie hier)

De gratis krant Metro is voor vandaag door niemand minder dan topontwerper Karl Lagerfeld onder handen genomen. Als hoofdredacteur voor een dag voegde Karl Lagerfeld een flinke dosis mode toe aan de krant. Bovendien zijn er talloze artikeltjes gewijd aan de modeduizendpoot zelf. Lees over Fendi & Karl, het Parijs van Karl en Haider Ackermann; de nieuwe Karl in de speciale Lagerfeld Metro editie.

Bekijk de digitale versie hier.

Karl deed het redactiewerk overigens niet alleen; hij werd bijgestaan door de 19-jarige Aida Romina Gomez Villarello. Zij won de Lagerfeld/Metro competitie en mocht voor één dag Karl’s assistent zijn.

 

Lees ook:Karl Lagerfeld wordt hoofdredacteur dagblad Metro
Lees ook:Pirelli kalender Karl Lagerfeld vol naakte modellen
Lees ook:Karl Lagerfeld: ‘Ik heb een antenne om trends te herkennen’
Lees ook:Danie Bles ontvangt eerste ‘eigen’ Metro Mode
Lees ook:Karl Lagerfeld fotografeert Victoria Beckham

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>