Opel Corsa en Choupette poseren voor Karl Lagerfeld

Opel Corsa en Choupette poseren voor Karl LagerfeldIn de Opel Corsa-kalender voor 2015 schittert een wel heel bijzonder model. Opel benaderde niemand minder dan modeontwerper en fotograaf Karl Lagerfeld om zijn beroemde kat Choupette in Parijs te fotograferen met ieder detail van de nieuwe Corsa. Choupette is een absolute ster in fashion-land en heeft bijna 45.000 fans op Twitter en 40.000 op Instagram. De kalender, gefotografeerd en ontworpen door Karl Lagerfeld, is vanaf nu te koop voor € 33,50.

De twaalf gebruikte foto´s voor de Opel Corsa-kalender 2015 zijn gekozen door Opel en Karl Lagerfeld. Voor de cover van de kalender nam Lagerfeld bovendien zelf de pen ter hand en tekende zijn ‘supermodel’ Choupette, exclusief voor Opel.

Lees ook:Karl Lagerfeld fotograaf Pirelli kalender 2011
Lees ook:Pirelli kalender Karl Lagerfeld vol naakte modellen
Lees ook:Steven Meisel nieuwe Pirelli fotograaf?
Lees ook:Topmodel Daria Werbowy naakt voor Vogue kalender
Lees ook:Daria Werbowy naakt – de volledige Vogue kalender

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>