KARL LAGERFELD INTRODUCEERT “KARL ROBOT” CAPSULE COLLECTIE VOOR LENTE 2016

45288347WC_12_fKARL LAGERFELD introduceert met trots de lancering van de Lente 2016 “Karl Robot” capsule collectie. De prêt-à-porter collectie en accessoires gekenmerkt door een eigentijds en inovatief karakter, zijn voorzien van een scala aan speelse, futuristische motieven – van sterrenstelsels en ruimteschepen tot Karl en zijn beroemde kat, Choupette gekarikaturiseerd als robots. De langverwachte “Karl Robot” capsule zal wereldwijd vanaf 1 februari 2016 verkrijgbaar zijn bij alle KARL LAGERFELD winkels, geselecteerde retailers en online via KARL.com

De collectie (hebberig makende!) tassen bestaat uit twee Saffiano lederen shoppers met Karl en Choupette graphics, een Vachetta lederen schoudertas met kat motief en een Vachetta leren pochette zak met een gerobotiseerde Karl verwerkt in het pin slot. Als aanvulling op deze collectie zijn er ook twee glamoureuze clutches in Minaudiere stijl: een glittery zwarte met een grafische Karl robot en in metallic zilver met een abstracte kat print. De collectie wordt compleet met alle kleine leren accessoires, waaronder portefeuilles, kaarthouders en glanzende lederen zip-up zakjes.

Het ready-to-wear aanbod bestaat uit twee neopreen sweatshirts en drie t-shirts voorzien van vergelijkbare motieven; op maat gemaakte prints van Karl en Choupette samen met ruimteschepen en planeten. De accessoirelijn bevat een muts, ketting, sleutelhangers, sokken, bagagelabels, iPhone hoesjes en niet te vergeten Karl’s signature item: zwarte vingerloze handschoenen gemaakt van soepel geitenleer met (speciaal voor deze capsule) een afbeelding van de robot Choupette.

Het totale kleurenpalet van de collectie draait om zachte, neutrale combinaties van mistig roze, licht turquoise, yoghurt en room, geaccentueerd door knalblauw en zwart. “Karl Robot” voegt een speelse doch verfijnde, onweerstaanbare touch aan Karl’s Spring collectie toe.

Lees ook:Opel Corsa en Choupette poseren voor Karl Lagerfeld
Lees ook:Karl Lagerfeld sports Zalando
Lees ook:KARL LAGERFELD viert Nederlandse lancering van eerste fashion sieraden collectie
Lees ook:Karl Lagerfeld x My Little Pony
Lees ook:Karl Lagerfeld hoofdredacteur Metro (Bekijk de editie hier)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>