Rolex Boutique Amsterdam geopend

Rolex boutique AmsterdamOp 13 november jongstleden openden Mark van Nieuwkerk – CEO, Dennis Martens – Commercieel manager van Schaap en Citroen juweliers samen met Gabriel de Mestral – afgevaardigde van Rolex SA ‘Rolex Boutique Amsterdam’ in de P.C. Hooftstraat 40. Schaap en Citroen opende hiermee haar tweede boutique in de meest exclusieve winkelstraat van Nederland.

Het interieur van de boutique is geheel volgens de internationale Rolex richtlijnen vormgegeven waarin een combinatie van hout, glas en leer de boventoon voert. Tevens is de boutique voorzien van een state-of-the-art Rolex atelier wat het enige horloge atelier in de P.C. Hooftstraat is voor directe service.

Lees ook:Fiona Hering ontvangt de eerste ‘Tirisi Charity Bracelet for Orange Babies’
Lees ook:Frank de Boer en Van den Brom openen Gassan Boutique P.C. Hooftstraat
Lees ook:La Perla opent boutique in Amsterdam
Lees ook:Tweede vestiging Michael Kors opent in Rotterdam
Lees ook:TWO-O brengt onorthodox houten horloge op de markt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>