H&M start samenwerking met David Beckham

H&M en David Beckham gaan samenwerken. David Beckham zal zijn allereerste Bodywear collectie bij de populaire Zweedse modeketen lanceren. Deze zal dan ook exclusief bij H&M (zo’n 1800 winkels in 40 verschillende landen) verkrijgbaar zijn.

De allereerste collectie wordt, met Valentijnsdag in het vooruitzicht, verwacht vanaf 2 februari 2012. Het is de bedoeling dat daarna elk seizoen nieuwe Bodywear producten gelanceerd worden.

David Beckham is razendenthousiast over de samenwerking. Hij laat weten: “Het afgelopen jaar ben ik samen met mijn team bezig geweest om mijn Bodywear collectie te ontwikkelen en ik ben uitermate positief over wat we hebben ontworpen en geproduceerd. Het laatste stukje van de puzzel was een retail partner die de visie en capaciteit heeft om deze producten wereldwijd te distribueren. In H&M hebben we de perfecte partner gevonden om mee samen te werken, ik ben erg enthousiast en kijk ernaar uit om de lijn vanaf februari aan H&M klanten te presenteren.”

Lees ook:Glansrol voor David Beckham in nieuwe H&M campagne
Lees ook:David Beckham voor H&M – Eerste campagnefoto
Lees ook:David Beckham voor H&M 2012- alle campagnefoto’s
Lees ook:David Beckham toont sportlichaam in parfumcommercial
Lees ook:DAVID BECKHAM EN KEVIN HART SCHITTEREN IN NIEUWE H&M-CAMPAGNE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>