FOREVER 21 opent eerste winkel in Amsterdam op 19 april

Forever 21 opent de eerste winkel in Nederland in het Rokin Plaza te Amsterdam. De grand opening zal plaatsvinden op zaterdag 19 april om 10.00 uur. “Het Rokin Plaza is een A-locatie voor de eerste winkel in Nederland” aldus Linda Chang, Forever 21 General Merchandise Manager. “We zien ernaar uit om de inwoners van Amsterdam een uitgebreide selectie van modieuze producten met een grote waarde te kunnen bieden.” De nieuwe locatie is een winkelruimte van meer dan 4500 vierkante meter, waardoor er een groot assortiment aan de consumenten kan worden aangeboden. Als aanvulling op de Forever 21 kleding en accessoires is de winkel ook voorzien van andere merken, waaronder de Forever 21 Contemporary lijn en de Forever 21 lingerie-en schoenenlijn.

 

Lees ook:Forever 21 opent eind 2013 eerste winkel in Amsterdam
Lees ook:Grand opening Forever 21 BEURSTRAVERSE ROTTERDAM
Lees ook:Forever 21 heeft vandaag haar tweede winkel in Nederland geopend!
Lees ook:Forever 21 Amsterdam beleeft geslaagde VIP opening
Lees ook:COS opent winkel in Rotterdam in voorjaar 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>