NIEUW DAMESMODELABEL CVRD LANCEERT ALLEREERSTE COLLECTIE

Een vrouw is van nature begeerlijk, maar dat hoeft niet altijd te worden geaccentueerd door het lichaam bloot te geven. CVRD triggert een bewustwording van de maatschappelijke perceptie op vrouwelijke schoonheid – met verfijnde looks die tot de verbeelding spreken.

Dit nieuwe dameslabel is ontstaan vanuit de observatie dat vrouwelijke schoonheid tegenwoordig vooral lijkt te draaien om het laten zien van je lichaam. CVRD-oprichtster Hind Abakhti voelt zich niet thuis in deze trend en introduceert daarom een alternatief voor sterke, modebewuste vrouwen. Hind vertelt: “Ik heb altijd al een passie gehad voor mode. De laatste jaren vond ik het echter steeds moeilijker om elegante kleding te vinden. Ik hou van mooie kleding waarbij ik niet alles in een keer weggeef”.

CVRD – uitgesproken als ‘covered’ – accentueert de vrouwelijke kracht. De eerste collectie is opgebouwd uit tijdloze basics die gebaseerd zijn op een natuurlijke elegantie die iedere vrouw bezit. De verfijnde lijnen en stijlvolle snit accentueren deze oorspronkelijke vrouwelijkheid en de eenvoud in het ontwerp complementeert het karakter van de drager.

Na een succesvolle carrière in de corporate wereld, neemt Hind nu het heft in eigen hand om haar persoonlijke visie op vrouwelijke kleding te transformeren naar de moderne tijd. Hind: “De boodschap die wij met onze kleding uitstralen is vaak de eerste soort informatie die een ander over ons ontvangt. Als je nog iets aan de verbeelding overlaat, accentueert dat je persoonlijkheid en prikkelt het de fantasie. Ik geloof dat iedere vrouw iets moois heeft, iets begeerlijks.”

Lees ook:Anna Nooshin lanceert verleidelijke lingerie collectie samen met Hunkemöller
Lees ook:Maria Tailor en Tamara Elbaz starten kledingmerk “Tailor & Elbaz”
Lees ook:Straight off the runway: de leukste zomerjurkjes
Lees ook:Liu Jo lanceert eerste parfum
Lees ook:“CRAZY IN LOVE” MET DE ZOMERCOLLECTIE VAN MBYM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>