Fashion.blog loves: de la Maison Nouvelle black swan fall winter 2016 collectie

De droom van elke vrouw: luxueuze lingerie die je op het lijf geschreven is. La Maison Nouvelle maakt deze droom waar. Oprichter Maaike Nieuwenhuis gelooft in het unieke van iedere vrouw en creëert daarom de gelegenheid om zelf lingerie te ontwerpen. Met haar hoogwaardige, tailor made lingerie hoopt Maaike Nieuwenhuis iedere vrouw een zelfverzekerd, ultiem vrouwelijk en goed gevoel te geven in lingerie.

Bij Maison Nouvelle kiest de klant het model, de kleur en het materiaal, waarna de tailors de lingerieset tekenen, snijden en vervaardigen op de specifieke maten van de klant. Elk item wordt met de grootst mogelijke zorg en aandacht ontwikkeld waarbij ambacht, pasvorm en het gebruik van de beste materialen het uitgangspunt is.

Black Swan
De nieuwe La Maison Nouvelle tailor made collectie ‘Black Swan’ is geïnspireerd op de iconische zwaan, maar bovenal op de artistieke weg die een designer bewandelt bij de creatie van een collectie. Een weg met hoogte- en dieptepunten, van euforie naar melancholie, met als ultieme doel: artistieke perfectie.

Black Swan FW 2016 belichaamt zowel de witte als de zwarte zwaan, zowel euforie als melancholie, zowel hoogte- en dieptepunten. In de collectie staan tegenstellingen en creatie centraal. De witte items van hoogwaardig Frans kant zijn onschuldig en kwetsbaar en symboliseren de designer ten tijde van geluk en successen. Donker en sensueel zijn de zwarte items die moeilijke tijden en psychologische uitdagingen kenmerken. Extreme tegenstellingen brengt de Black Swan FW 2016 collectie perfect in balans. La Maison Nouvelle benadert de collectie vanuit de Black Swan Theory: “the possibilty to expect the impossible”.

Met een zwart/wit-collectie die kan worden gefinetuned naar eigen keuzes qua maat, materiaal en design, tracht La Maison Nouvelle de weg op te breken naar ambacht in een nieuw jasje. De Black Swan collectie is, naast tailor made, ook ready-to-wear verkrijgbaar bij retailers.

Lees ook:Danie Bles lanceert personal shopping service Maison365,
Lees ook:Stijlvol de winter in met de nieuwe collectie van Maria Tailor
Lees ook:By Tailor&Elbaz high summer collection 2015 nu online
Lees ook:Fashion forward: Wit is het nieuwe zwart
Lees ook:DESIGNER MARIA TAILOR GAAT SOLO, TAMARA ELBAZ VERLAAT MODEBRANCHE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>