Victoria’s Secret Amsterdam CS is open!

Victoria's Secret amsterdam centraal stationGistermiddag heeft Victoria’s Secret vanaf 16.00u haar deuren op het Centraal Station van Amsterdam geopend. De winkel is net als op Schiphol, een store met beauty producten, accessoires en parfums. Het is de eerste Victoria’s Secret Beauty & Accessories Store op een station.

De winkel brengt naast het populaire VS Fantasies body care assortiment, een selectie van best-selling Victoria’s Secret beauty producten, waaronder de nieuwe VS Angel, de iconische Victoria’s Secret Bombshell en de SLT Tease. Ook de Victoria’s Secret’s accessoires-collectie is te koop in de nieuwe store. Deze bestaat uit tassen, reistassen en paspoort hoesjes voor de glam girl-on-the go. Maar verwacht ook armbanden, make-uptasjes en sleutelhangers.

De Victoria’s Secret Store bevindt in de nieuwe West Passage, tussen de uitgang van Amsterdam Centraal en de IJzijde.

Maandag tot en met vrijdag: 8.00uur – 21.00uur
Zaterdag & Zondag: 9.00uur – 20.00uur

Lees ook:Lil’ Amsterdam organiseert Past Present Parade
Lees ook:Victoria’s Secret collectie online te koop
Lees ook:Victoria’s Secret Angels maken playback video
Lees ook:Modeshoppen op treinstation Leiden
Lees ook:Victoria’s Secret modellen verleidelijk is nieuwste swimwear collectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>