Sylvie Meis beeindigt samenwerking met Hunkemöller

Sylvie Meis HunkemollerSylvie Meis beëindigt haar samenwerking met Hunkemöller. Na vier jaar model te hebben gestaan voor het lingeriemerk en swimwear -, sportswear – en lingeriecollecties mee te hebben ontworpen, is de koek op. “In de toekomst wil ik mij graag verder blijven ontwikkelen op zowel het zakelijke als het creatieve vlak en mijzelf meer dan ooit wijden aan mijn eigen projecten. Dit is het juiste moment. Ik kijk erg uit naar alles dat komen gaat”. aldus Sylvie, die later deze week, op 6 mei, haar laatste swimwear collectie voor het merk presenteert.

Lees ook:The Sylvie Collection is nu verkrijgbaar
Lees ook:Sport in Style: Sylvie Sport Collection & HKMX
Lees ook:Sylvie presenteert eigen lingerielijn én boek in Parijs
Lees ook:Sylvie van der Vaart in Hunkemöller lingerie door Europa
Lees ook:Sylvie van der Vaart onthult speciale jubileumeditie Grazia

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>