Ontwerpen Bas Kosters in Historisch Museum Rotterdam

bas kosersBas Kosters zal vanaf 9 februari t/m 18 april 2010, zeven looks uit zijn ‘Freedom Collection’ en ‘Le Salon Exclusive’ collectie exposeren tijdens de Cargelli Rotterdamse Couture tentoonstelling in het Historisch Museum Rotterdam. Ook zal een aantal items van Bas Kosters tijdelijk te koop zijn bij Maison Ephinanie in Rotterdam. Bovendien zullen bij LokalHeroz in Rotterdam diverse poppen van Bas Kosters tentoon gesteld worden.

Op zondag 7 februari om 15.00u zal de tentoonstelling over Rotterdamse Couture worden geopend. Bas Kosters zal daarbij aanwezig zijn om over zijn werk te praten. Hij zal zeven looks, vijf nieuwe poppen en twee nieuwe archiefprints presenteren als onderdeel van de tentoonstelling over Carl Gellings (Cargelli).

Diverse ontwerpen uit de webshop collectie van Bas Kosters zullen tot 18 april tevens verkocht worden bij Maison Ephinanie aan de Oppert 296. Bovendien is er een poppenexpositie bij LokalHeroz aan de Oppert 295 in Rotterdam. Die poppen zullen ook verkocht worden.

Over Bas Kosters
Bas Kosters staat bekend als een eclectische artiest en ontwerper met een neus voor innovatie op het gebied van zowel mode als muziek. Zijn werk is duidelijk herkenbaar door zijn gebruik van kleur, borduurwerk, handwerk en prints. Bas Kosters is een ontwerper met multi-talent. Naast kleding maakt Bas Kosters ook poppen, schilderijen en muziek.

Lees ook:Bas Kosters opent tijdelijke eigen winkel in Amsterdam
Lees ook:Bas Kosters stapt met Artbag in voetsporen van Viktor & Rolf
Lees ook:WE verkoopt T-shirts ontworpen door Guus Meeuwis
Lees ook:Bas Kosters gaat na Mysteryland naar Parijs
Lees ook:Aziz Bekkaoui exposeert tijdens Planet Hype

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>