J.C. Rags & D.e.p.t. onder één dak in nieuwe winkel in Utrecht

De Nederlandse labels J.C. Rags en D.e.p.t. zijn verhuisd naar een nieuw pand in Utrecht. De winkel middenin het centrum lanceert meteen een nieuw concept én de denimcollectie van D.e.p.t.

Aan de Steenweg in hartje Utrecht is in oktober 2009 een nieuwe winkel geopend van dameslabel D.e.p.t. en mannenmerk J.C. Rags. De twee Nederlandse merken huizen wel vaker onder één dak, maar worden nu voor het eerst in duidelijk herkenbare settings gepresenteerd. Zo is de sfeer van de ruimte waarin de kleding van J.C. Rags hangt stoer en mannelijk, terwijl de damescollectie van D.e.p.t. in een atelierachtig gedeelte van de winkel wordt gepresenteerd.

De opening van de nieuwe winkel, die eerder aan de Oudegracht was gehuisvest, is extra feestelijk omdat die samengaat met de lancering van de denimcollectie van D.e.p.t. Omdat de collectie van D.e.p.t. vaak in jeanswinkels wordt verkocht, is het label nu gestart met een eigen denimlijn. Die is binnenkort ook te bewonderen in de winkel van J.C. Rags en D.e.p.t. in Rotterdam, die naar het voorbeeld van de nieuwe winkel in Utrecht wordt gerestyled.

Op de foto: Jurk uit de mid-wintercollectie 2009 van D.e.p.t.

Lees ook:Dr. Martens stores geopend in Rotterdam en Utrecht
Lees ook:Dsquared komt met een eigen webwinkel
Lees ook:Swatch Store Amsterdam heeft nieuwe look
Lees ook:Liu Jo opent winkel in P.C. Hooftstraat met een spetterende opening
Lees ook:Nieuwe winkel en glossy voor Noppies

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>