Andrélon opent allereerste Blow Dry Salon in Hoofddorp

unnamedAndrélon opende vandaag de deuren van haar allereerste Blow Dry Salon in winkelcentrum Vier Meren te Hoofddorp. Aanleiding voor deze pop-up store is de introductie van Andrélon Deluxe: een lijn met luxe haarverzorgingsproducten van professionele kwaliteit. Tot en met 30 april kan iedereen in de salon terecht voor een verzorgende haarbehandeling tegen een toegankelijke prijs.

Concept Andrélon Blow Dry Salon
In de Blow Dry Salon wordt je haar gewassen, geföhnd en gestyled met de Andrélon Deluxe producten. Topstylist Arjen Huffels en zijn team staan elke dag klaar om iedereen binnen een mum van tijd van een nieuwe look te voorzien. Daarbij bestaat de mogelijkheid om de nieuwe producten tegen een gereduceerd tarief in de salon aan te schaffen. De tijdelijke salon is zeven dagen per week zonder afspraak te bezoeken.

Lees ook:Andrélon opent eerste Blow Dry Salon ter ere van nieuwe Deluxe lijn
Lees ook:Salon B lanceert Nederlands eerste ‘Festival Hair Bar’ op Pinkpop
Lees ook:Win 3x een Philips stijltang t.w.v. 150,- euro
Lees ook:Andrélon komt met Keratine Repair serie
Lees ook:Cosmo Hairstyling heropent salon in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>