Cosmo Hairstyling heropent salon in Amsterdam

Naar de kapper gaan is meer dan een routine of noodzaak; het is een totaalbeleving vol inspiratie, innovatie en stijlvolle looks. Met de missie “Unlock the power of hair” opende Cosmo Hairstyling op woensdag 10 december een volledig gerestylde salon in Amsterdam. Het designbureau Nicemakers toverde de salon in korte tijd om tot een hotspot met een modern interieur. In de vernieuwde salon kun je naast Wellness, Cut&Style en Coloring nu ook supersnelle Cosmo Touch-Ups ondergaan; looks die binnen een kwartier worden gecreëerd. Ook online innoveert Cosmo Hairstyling in rap tempo. Via de vernieuwde website kunnen klanten uitgebreid kennismaken met inspirerende looks, die ze vervolgens in de salon kunnen laten stylen. Een afspraak maken gaat razendsnel en gemakkelijk via het online boekingssysteem.

Cosmo Hairstyling
Tesselschadestraat 1F, Amsterdam
Openingstijden: ma 13.00-21.00 | di, vr en za 09.00-18.00 | woe en do 09.00-21.00 | zo gesloten
www.cosmohairstyling.com

Lees ook:Salon B lanceert Nederlands eerste ‘Festival Hair Bar’ op Pinkpop
Lees ook:Andrélon opent allereerste Blow Dry Salon in Hoofddorp
Lees ook:Mark van Westerop is Hairdresser of the Year 2014
Lees ook:C&A Zaandam geopend door Burgemeester
Lees ook:ZARA OPENT ONLINE SHOP IN SEPTEMBER

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>