SOAP RECOMMENDS lanceert treatment voor thuis

unnamed(8)

SOAP RECOMMENDS bekend van de verschillende SOAP TREATMENT SALONS in Nederland heeft iets nieuws. Een ´Take the Treatment Home box´ gevuld met beautyproducten om jezelf thuis compleet te verzorgen/behandelen. De producten uit een TAKE THE TREATMENT HOME-box zijn speciaal op elkaar afgestemd, maar ook afzonderlijk van elkaar te gebruiken óf te combineren met andere beauty producten. De eerste behandeling binnen dit vernieuwende concept: de BEAM FACIAL.

Beam Facial, The New Big Thing!
De BEAM FACIAL is de eerste at home-treatment in de veelbelovende TAKE THE TREATMENT HOME lijn van SOAP RECOMMENDS. In navolging op de rage rondom de BB cream, CC cream en de Glow cream is de BEAM FACIAL dé nieuwe belofte voor die most- wanted naturelle, frisse look. En, fantastisch nieuws: vanaf nu creëer je zo’n perfecte, glowy look in slechts 5 stappen gewoon vanuit je eigen badkamer!

Geïnspireerd op bestaande behandelingen
De TAKE THE TREATMENT HOME behandelingen zijn geïnspireerd op bestaande en gelijknamige behandelingen van SOAP TREATMENT STORE. Laat je de treatment liever door een pro uitvoeren of heb je een brandende vraag over een behandeling, dan kun je natuurlijk ook terecht bij een erkende SOAP-specialist in één van de vele vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven.

Hoogwaardige beauty producten
De producten van SOAP RECOMMENDS beloven expertise en knowhow. SOAP RECOMMENDS creëert al haar producten in nauwe samenwerking met haar laboratorium.

SOAP RECOMMENDS heeft een eigen development team, samengesteld uit SOAP- specialisten, die de producten meermaals testen en – gebaseerd op hun ervaringen – beoordelen en goedkeuren. Zo ben je verzekerd van hoogwaardige beauty producten die garant staan voor een stralende huid.

BEAM TONIC € 24,95
BEAM CREAM € 32,00
TAKE THE TREATMENT HOME € 69,95

 

Lees ook:Schoonheidsslaapje met Soap
Lees ook:SOAP TREATMENT STORE opent vijfde vestiging in Utrecht
Lees ook:Beauty trend: festival wenkbrauwen
Lees ook:Moroccanoil herlanceert collectie voor gekruld haar
Lees ook:La Mer presenteert de Treatment Lotion

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>