SOAP TREATMENT STORE opent vijfde vestiging in Utrecht

????????????????????In het centrum van Utrecht opent SOAP TREATMENT STORE een vestiging waar je zonder afspraak kunt binnenlopen voor een treatment, huidadvies of gewoon om te shoppen. High service is het motto in Utrecht, waarbij je service to the max mag verwachten met de aanwezige service bells. “Your ring is our command.”

De gloednieuwe store aan de Burgermeester Reigerstraat 34 is iedere dag open van 9 tot 9. “Na Amsterdam, Den Haag en Almere waren wij op zoek naar een vestiging centraal gelegen in Nederland. Hiermee zetten wij SOAP als concept echt op de kaart en worden wij op het gebied van beauty, state-of-the-art treatments en city spa’s een begrip in Nederland”, aldus Stephanie Litjens en Esther Meijer, SOAP Founders.

Walk-inn treatments en high service
“Een store waar je naar binnen kunt stappen en direct geholpen wordt. Geen agenda’s die er aan te pas hoeven te komen of lange wachttijden; maar service zoals je die vandaag de dag mag verwachten.” Dat is waar de nieuwe store in Utrecht om draait, aldus Inge Smit, Franchisenemer van SOAP TREATMENT STORE.

Wees niet verrast om in de store daadwerkelijk service bells te vinden en maak er vooral gebruik van. Of het nu gaat om het maken van een afspraak, het krijgen van een professioneel advies, een nieuw kopje koffie of ander magazine om te lezen: let your ring be our command.

 

Lees ook:Schoonheidsslaapje met Soap
Lees ook:SOAP RECOMMENDS lanceert treatment voor thuis
Lees ook:Beauty trend: festival wenkbrauwen
Lees ook:Eyewear brand Ace & Tate opent tweede flagship store in Utrecht
Lees ook:SALON B OPENT NIEUWE VESTIGING IN UTRECHT

1 Reacties // Reageer

One thought on “SOAP TREATMENT STORE opent vijfde vestiging in Utrecht

  1. Daphne

    Nou nog in het Zuiden! Breda bijvoorbeeld! :-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>