La Mer presenteert de Treatment Lotion

clickDe nieuwe La Mer Treatment Lotion is als ‘vloeibare energie’ voor de huid; dit dankzij de grote hoeveelheid Miracle Broth dat de huid helpt in haar natuurlijke herstelproces. Met de Treatment Lotion wordt de huidkwaliteit dusdanig verbeterd, waardoor andere voedende producten (serum, crème, oogcrème) beter op worden genomen. Zie de Treatment Lotion dus als een fluweelzachte primer voor uw verdere beautyritueel.

De Treatment Lotion-formule bestaat uit: de Miracle Broth, Softening Waters en uit het Revitalizing Ferment. Dit ferment is opgebouwd uit 73 zeemineralen en uit Scenedesmus, een alg die groeit in de woestijn (ooit een oceaanbodem) en hier kan overleven door in slaapstand te staan totdat regen de plant doet ontwaken.

Goed om te weten: het product is ook uitermate geschikt in het scheerritueel van de man; breng een paar druppels aan op het gezicht en hals na het scheren.

Aanbevolen verkoopprijs: LA MER THE TREATMENT LOTION 150ML € 110,-

Lees ook:SOAP RECOMMENDS lanceert treatment voor thuis
Lees ook:Sally Hansen onthult nieuwe kleuren
Lees ook:De perfecte zomerlotion
Lees ook:Schoonheidsslaapje met Soap
Lees ook:Moroccanoil lanceert Thickening lotion

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>