SuperTrash opent ST Gift Shop op 30 november

16-11-2015 ST-560 V5L(1) The holiday season is coming… Dat betekent naast een nieuwe outfit, invites en etentjes, natuurlijk ook weer het zoeken naar het perfecte cadeau. SuperTrash biedt de oplossing!
Vanaf 30 november opent het merk in al haar brandstores de ST Gift Shop. Naast een collectie van zorgvuldig geselecteerde fashion items biedt de gift shop ook een assortiment aan inspirerende beauty- en lifestyle producten. Deze worden verpakt in een door ST ontworpen feestelijke limited edition gift box met unieke illustratie.

“We willen het einde van het jaar vieren. Zo vlak voor de feestdagen worden alle SuperTrash stores daarom omgetoverd tot een one-stop-shop voor de ultieme gift voor vrouw, vriendin, moeder, zus en natuurlijk ook de ideale gift to yourself!” Aldus Olcay Gulsen.

De Gift Shop producten zullen vanaf 30 november ook online verkrijgbaar zijn via www.supertrash.com. De speciaal ontworpen boxen zijn in een limited edition oplage verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Lees ook:& Other Stories lanceert Gift Shop concept
Lees ook:SuperTrash the Gift Shop geopend op Amsterdam CS
Lees ook:SuperTrash lanceert eigen lingerielijn Madame SuperTrash
Lees ook:MARIE-STELLA-MARIS opent shop-in-shop in de Bijenkorf
Lees ook:TONI&GUY werkt samen met Sophia Webster

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>