SuperTrash the Gift Shop geopend op Amsterdam CS

Dinsdag 15 november, zorgden Olcay Gulsen en zangeres Maan voor een feestje op de IJ-passage van Amsterdam CS; Aanleiding was de opening van SuperTrash The Gift Shop, een slim pop-up concept voor snelle cadeau-shopping on-the-go op de vier grote NS stations.

Ook leuk: bij de The Gift Shop op Amsterdam CS is een speciale Dyson Supersonic blow-dry corner ingericht waar je gratis(!) tijdens de ochtend- en avondspits je haar kunt laten stylen door de professionals van Flawser!

Lees ook:Dyson opent shop-in-shop in Hudson’s Bay
Lees ook:Dyson introduceert Dyson SupersonicTM haardroger
Lees ook:SuperTrash opent ST Gift Shop op 30 november
Lees ook:& Other Stories lanceert Gift Shop concept
Lees ook:Pop-Up Boutique opent in het College Hotel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>