SuperTrash lanceert eigen lingerielijn Madame SuperTrash

SuperTrash lijkt niet te stoppen! Crisis of niet, het modelabel voegde de afgelopen periode met succes een accessoirelijn, een meidencollectie en een eigen parfum toe aan haar collectie met dameskleding. Om de moderne vrouw volledig te kunnen bedienen, lanceert SuperTrash nu bovendien een eigen lingerielijn, genaamd Madame SuperTrash.

Madame SuperTrash is een lingeriecollectie geïnspireerd op vintage lingerie uit de jaren ’40 en ’50. Denk hoge broekjes, T-shirtjes, push up bh’s en baby doll jurkjes. SuperTrash eigenaresse Olcay Gulsen bedacht drie verschillende thema’s voor de lingerielijn, variërend van sexy dierenprintjes (op jacht) en liftende shapewear (va va voom) tot ware kunstwerkjes vol details en prints (lacy secrets).

De prijzen van de Madame SuperTrash lingerie variëren tussen €27,95 en €89,95. De collectie is vanaf medio juli 2012 online verkrijgbaar via Supertrash.com en daarnaast via een selectie onafhankelijke lingerieretailers. Vanaf augustus 2012 is de collectie verkrijgbaar in de nieuwe SuperTrash shop-in-shop in de Bijenkorf.

Lees ook:A very special sexy Valentine with Madame SuperTrash
Lees ook:Madame SuperTrash lanceert Limited Edition luxury leather AW14 collectie
Lees ook:SuperTrash opent nieuwe winkels in New York en Londen
Lees ook:SuperTrash lanceert het WK SUPERTEAM jurkje
Lees ook:Corrigerend ondergoed was nog nooit (zo) sexy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>